Slaapkamers

Wanneer u een bed heeft aangeschaft bent u al een heel eind, maar toch is uw slaapkamer nog niet helemaal compleet zonder een nachtkastje, kledingkast of bureau. Wanneer u slaapkamer meubels wilt kopen, bent u bij Lux Wonen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor zowel een complete slaapkamer, als losse slaapkamer meubels. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u ervoor kiest om verschillende slaapkamer meubels te combineren.

Slaapkamer meubels kopen

Wanneer u besluit om slaapkamer meubels te kopen, kunt u die natuurlijk via onze webshop bestellen. U kunt er ook voor kiezen om deze meubels te komen bezichtigen in onze showroom in Amsterdam waar onze medewerkers graag van dienst zijn.

Ons assortiment

Bij Lux Wonen is het natuurlijk ook mogelijk om uw slaapkamer totaal in te richten naar uw eigen smaak. Uw slaapkamer meubels kunt u bij ons zelf combineren. U kunt dan denken om bijvoorbeeld een bed te combineren met een bepaalde kledingkast of nachtkastje uit ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld een kledingkast met spiegel kiezen in de kleur zwart, maar ook kiezen voor een kledingkast zonder spiegel in de kleur wit. Verschillende combinaties van slaapkamer meubels zijn bij Lux Wonen mogelijk. Met een showroom van 1500m2 beschikken wij over een breed assortiment aan verschillende meubels. Naast slaapkamer meubels kunt u ook bij ons terecht voor bankstellen, eetkamers, stoelen, verlichting en woonaccessoires. Wanneer u vragen heeft over bepaalde meubels, kunt u het beste onze showroom komen bezichtigen. Hier staan onze medewerkers klaar voor u en kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Waarom slaapkamer meubels kopen bij Lux Wonen?

Lux wonen bestaat al meer dan 10 jaar. Naast dat wij al een aantal jaren bestaan onderscheidt Lux Wonen zich door haar eigen productlijn in Nederland. Waardoor wij onze slaapkamer meubels tegen een scherpe prijs en uitstekende service kunnen aanbieden. Wanneer u dus slaapkamer meubels wilt kopen in Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Heeft u nog vragen over de bankstellen bij Lux Wonen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij zijn te bereiken op info@woonlux.nl of 020 632 55 62. Vindt u het belangrijk om eerst even te zitten op het bankstel wat u wilt aanschaffen? Kom dan eens langs bij onze fysieke winkel. Wij zijn te vinden aan de klaprozenweg 21B in Amsterdam Noord. Onderaan de website zijn de openingstijden te zien.

Sorteren op:
Weergegeven:
Chrono
Slaapkamer CHRONO is zwart of wit zijdeglans slaapkamer afgewerkt met chrome lijsten. De schuifdeurk..
Nora
Complete slaapkamer.Afmetingen elementen:2-persoonsbed 165x200x100Kledingkast200x210x53Nachtkas..
Snow
Complete slaapkamer. Een super moderne slaapkamer voor een super lage prijs!Deze slaapkamer bes..
€1.408,00
€1.445,00
€1.090,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3