Nachtkasten

Wanneer u in uw bed ligt, is comfort natuurlijk erg belangrijk. Het is dan ook zeker aan te raden om nachtkastjes te kopen voor in uw slaapkamer. Een nachtkastje is immers onmisbaar in de slaapkamer. Op deze kastjes kunt u bijvoorbeeld een wekker, lampje, mobiele telefoon of andere persoonlijke spullen leggen. Lux Wonen beschikt over mooie nachtkastjes die een erg mooie toevoeging kunnen zijn voor in uw slaapkamer.

Nachtkastjes kopen

Wanneer u nachtkastjes wilt gaan kopen is dit een goed idee. Uw slaapkamer is namelijk meer dan een plek voor nachtrust. Vaak genieten mensen lekker in hun bed van een ontbijt. Ook film kijken en boeken lezen worden vaak gedaan in de slaapkamer. Wanneer u besluit om nachtkastjes te kopen creëert u meer ruimte voor bijvoorbeeld een wekker, uw boeken of andere spullen. Ook hebben nachtkastjes vaak lades waarin spullen in opgeborgen kunnen worden. Bij een eenpersoonsbed wordt vaak maar één nachtkastje aangeschaft en bij een tweepersoonsbed vaak twee nachtkastjes. Dit is wel zo handig aangezien beide personen dan eigen ruimte hebben om hun spullen op te bergen. Daarnaast zijn de kastjes een mooie toevoeging aan de interieur van uw slaapkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wit of zwart Kristal nachtkastje? Een erg mooi nachtkastje met 2 lades. Deze zijn een mooie toevoeging aan uw slaapkamer. Wanneer u voor wit kiest kunt u deze mooi combineren met andere kleuren. Als u toch liever voor zwart gaat is dat ook mogelijk, deze kastjes passen mooi bij houten meubels. Bent u toe aan meer opbergruimte? Ga dan voor het Spring nachtkastje, deze beschikt over 3 lades waardoor u meer opbergruimte heeft.

Over Lux Wonen

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste nachtkastjes. Het kopen van nachtkastjes hoeft namelijk niet moeilijk te zijn! Lux Wonen is al meer dan 10 jaar een vertrouwd bedrijf gevestigd in Amsterdam. Met onze ruime en modern ingerichte 1500 m² showroom is Lux Wonen op dit moment één van de grootste trendy meubelwinkels van Amsterdam. Daarnaast onderscheidt Lux Wonen zich met zijn eigen productielijn in Nederland, waardoor wij u zeer scherpe prijzen en een uitstekende service tijdens -en na de aankoop kunnen aanbieden. Indien gewenst, worden uw bestelling binnen korte tijd bezorgd en gemonteerd door onze ervaren monteurs. Snel en makkelijk bestellen doet u via onze online webshop!

Contact

Als u nachtkastjes wilt kopen bent u bij Lux Wonen aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze nachtkastjes? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 632 55 62. Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze vestiging.


Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3